kul roll




jaha vad du med i dan brown-filmen? vad hade du för roll?

/A

Informationsutskick

Tyävrr har bröderna A och V tvingats till slavarbete inom famile-kocernen och Jr.V börjar närma sig väggen efter hårda tider som ung student i dags orättvisa Sverige. Kvar står endast en man, ensam är stark säger man. Men hans motivation börjar tryta då ensamheten efter kollegorna börjat ta vid.
Dagtid sätts han på hårda prov och han sliter hårt för sina slantar. När han kommer hem efter sena arbetsdagar måste han utfodra sin hungriga familj och andra världsproblem såsom finanskrisen samt israel-palestina-konflikten måste även han lösa.
Så nu ber jag på mina bara knän! Skulle ni andra kunna avslöa mig, så jag får tid att iallafall jaga bort fähundarna och hjälpa svärdbärarna vidare i livet?

Tack på förhand // F

Ytlighet

Kanske är elak men jag förstår inte vad som gick snett för Maria Mutola och hennes utseende. Så långt från fager som möjligt, kan vara en passande bildbeskrivning...



//F

Kan inte hålla mig

Satt precis och slökollade på vimmelbilder. Jag satt och på fullaste allvar funderade på om det var något "bad-taste" tema på majoriteten av alla svenska krogar i helgen. Man blir fanimej mörkrädd!

Saker som upprör:
Kortärmad skjorta
Att bära t-shirt under din skjorta
Upptryckta tuttar så högt att du inte ens kan kolla neråt utan att hakan slår emot.
För små kläder, särskilt om du är överviktig. Ser inte alls kul ut.
Palestinasjalen kan du lämna hemma, det känns inte så spänannde längre.
Mössa, det blir liksom fel.
Nördbrillor, du blir inte unik om du bär dom. Du ser bara precis likadan ut som dina 10 andra "unika" kompisar.
Svettband, närmare förklaring behövs nog inte.
Din new era keps behöver heller inte följa med på krogen.

//F


Ändring

Svenska demonstranter behandlas alldeles för bra, om polisen råkar skada någon demonstrant blir dom anmälda för övervåld. Det ska fan göra lite ont att demonstrera.



Här är det Londonpolisen som går i bräschen. (bild från aftonbladet.se)

//F

RSS 2.0