Riktiga tuffingar

Ikväll var det hockey som gällde, färjestad mot hv. Men det är inte matchen som kommer gå till historien, utan de tre 17åriga hobby-gangsters som satt bredvid oss.
När de går upp för trappan mot sina platser ser de stenhårda ut. Ni vet "negerkepsen" på sne, pircing i såväl läpp som ögonbryn, parkasjackor med fuskpäls runt luvan, 4 storlekar för stora jeans, halskedjor, armband och skejtskorna. Mäktigast i världen, skulle nog dom själva beskriva sig som. Lägg dessutom till att de är sådär skönt halvfeta, bär runt på sådär 13 "extrakilon" och fortfarande är tonårsfinniga.

Deras coola attytid och nonchalanta uppsyn ändras hastigt, istället ser dom svenskt-försiktiga ut, när de inser att någon av dom kommer att tvingas sitta bredvid oss. Med panikslagen blick och snabba steg trängs dom för att hinna först till de yttersta plaserna. Killen som tvingas sitta bredvid vårt sällskap förvandlas nu istället till en blyg liten gosse som inte ser så mycket ut för välrden längre. Generad och röd i ansiktet sätter han sig bredvid oss. Grabbarna var nog inte så coola trots allt....

//F



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0