Lite Tips nu när kylan kommer

Nu är det tider i Sverige då det är lite kallare ut och man blir hela tiden uppmanad om att klä sig varmare och hålla sig inne i värmen. Vi på ambivalenta har fått erfara andra problem som kan hända när det blir kallt.
Så här när det blir kallt så är det många av oss som hellst skulle vilja komma hem till en varm och go partner som kan värma en både utanpå och innanpå. Vi gör oss extra fina såhär års då klädbutikerna ebjuder mycket "höstfint" och vi är kanske lite extra desperata att träffa någon. Vi bjuder till alla möjliga olika dejter för att kunna lära känna personen ifråga någorlunda bra. 
Ett dejting sätt som vi tänkte höja ett varningens finger för är det här med att dejta i Bilen, det här att man helt enkelt inte törs gå in till personen i fråga utan hellre tar det ute i bilen. Det kan aldrig gå bra. Tänk er själva, ni sitter där, kl är runt 23.30, ni har satt igång den så sexiga stolsvärmen och stereon går på full rulle då man såhär dags på dygnet sänder karlavagnen. Ni har precis hunnit prata om hur dagen varit och du har kanske hunnit med ett av dina "höstskämt" som du lyckats bryta Isen på ett riktigt snygg sätt med. Precis när det börjar hetta till så slår steron av, stolen kallnar, instrumentbrädans ljus slocknar. Du tänker "va fan händer?". Du provar att starta bilen men bilen ger inget svar.  Du börjar nu inse vad som har hänt. Batteriet har laddat ur och hur ska du nu lösa den så innan harmoniska situation som genast blivit en smula pinsammare? Mamma sover, pappa sover, så vem ringer man strax innan 24 en tisdagkväll? Att man ska ha sån otur, att BMW:s lyxserie fick lov att sätta i ett skitbatteri för att den stora racermotorn skulle få plats. Typiskt otur. Och inte nog med det, det börjar bli kallt ute, och den så innan glada dejten börjar bli lite kall och uttråkad. Så vad gör man?

Det är tur att man då känner 2 bröder, som forfarande är vakna så här dags. Den ena med en BMW sportbil som snabbt kommer till hjälp och kan överföra sin energi via startkablar. Den andra brodern, med en gudagåva att lösa teoretiska frågor angående prylar, och med ett fullrättsprov till datorkörkort på meritlistan kommer också till stor hjälp. Det är tur att du känner oss, nattens hjältar.
Dejten slutade till slut lyckligt ändå, bilen startade och det hela avslutades trots allt med en kram. Så såhär kan det gå om man inte tänker sig för vilken bil man kör istället för att man sitter och tänker när man ska få hångla.
Bifogar även en bild där ett snille spekulerar hur man ska lösa problemet!

// V


Kommentarer
Postat av: Bolund

säg aldrig om det där igen!

2008-11-22 @ 10:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0