Hippie talar med mjukglassmaskinen

Under gårdagens lunch satt vi intill en riktig hippie-familj, dom var som tagna direkt från 60-talet. Det långa håret, det ovårdade skägget och den minst sagt speciella klädstilen fanns där. Kvinnan i familjen skulle ta sig mjukglass från lunchrestaurangens mjukglassmaskin. Det är en ganska enkel sak, man drar ner ett handtag när man vill ha glass och för sedan handtaget tillbaka till ursprungsläget när man fyllt sin bägare.

När vi sitter och småpratar hör vi kvinnan ropa högt över hela lunchstället: Men stopp! och vi ser paniken i hennes ansikte. Hon lyckas sedan dra tillbaka handtaget och skyndar mycket pinsamt därifrån. Vi kollade på varandra med förvånad blick innan vi bröt ihop av skratt. 
I själva verket finns två olika teorier: Antingen trodde hon att glassmaskinen var röststyrd eller så har hon ätit för många "magic-mushrooms" och rökt för mycket skumma saker så hon fastnat i någon slags psykos och hallucinerat att glassmaskinen i själva verket var något helt annat. Hursomhelst så förgyllde hon våran lunch.

//F


Kommentarer
Postat av: Dennis

peace, love and glädjespridning hippie år 2008

2008-10-28 @ 23:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0