Idol eftersnack

Kan vara det löjligaste påhittet i tv4:as historia. Dels sänds på en Kanal som är näst intill obefintlig, tv400,och det sjuka av allt är att det verkar finnas folk som verkar titta på det och tycka det är skönt program. Hur i helvete har folk tid att följa sån skit? För en annan tar idol slut efter dom första uttagningarna, då har man sett Sveriges Efterblivna Elit gör bort sig offentligt. Skulle kunna tänka mig att tv 4 satsar på en serie om dessa efterblivna som ställer upp i Idol, om hur deras vardag ser ut och så vidare. Där kan man få sig ett gott skratt som heter duga, självgoda människor som har ballongskalle XXXL, kan inte bli roligare. Skulle kunna konkurrera med "I en annan del av köping" och "Stefan &Krister"!
Men för att åter komma till saken, Idol eftersnack, "jävla kalle-anka" -program, kanske har en av dom mest självgoda människorna i landet till programledare. Katrin Zytomierska, vilken jävla sopa! Hörde henne på radion igår morse, svarade på frågorna som ställdes lite halvdant, lite kaxigt, sådär som bara en människa som tycker om sig själv lite för mycket kan. "Katrin, var det jobbigt att sitta i kvällsöppet igår?" Katrin Svarar; "Neeej" på ett sånt där sätt som inte är skönt kaxig a'la Zlatan, utan snarare ett sätt som får en att vilja sparka henne i magen!
Katrin har i alla fall hamnat i bråk efter ha sagt att någon var lite bögig i tv. Och detta har skapat stora rabalder då sopan i det här uttalandet gällde har tagit väldigt illa vid sig. Va fan är det frågan om? Vem fan bryr sig om vad en sopa som Katrin säger i en jävla låtsas kanal! Sverige är så bajsnödigt ibland att man tror inte det är sant! Det roliga kommer då, när den "ödmjuka" Katrin i radio då säger " Aftonbladet och expressen skriver upp allt för dom vill sälja mer!". Hahaha på fullaste allvar tror Katrin att Idols eftersnack är bland dom viktigaste händelserna och folk tänker; "shit, har Katrin kallat någon bög i en Låtsas kanal, jag måste köpa med mig en låda aftonbladet hem"!  Ännu roligare blir det när ytterliggare en b-kändis kommer in i bilden och lägger sig i, "salongskommunisten" Marcus birro! Den så ödmjuke Marcus går ut och fördömer Katrin, med tron om att hans ord väger grymt tungt i NöjesSverige.  Har alltid gillat kvällsöppet, men tanken har inte slagit mig förens nu att det kanske är det roligaste programmet som går på tv just nu. Sopor med för mycket självkärlek får tycka saker, humor på hög nivå! Katrin får dock tillbaka lite av sin heder när hon skriver att Marcus birro är ett galet fyllo, även om jag hellre hade hört henne säga det i TV.

//V   

Kommentarer
Postat av: Bolund

idol-eftersnack är som en sunkig knarkar-efterfest, inte värt ett jävla skit!

2008-10-18 @ 18:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0