Jag sålde min själ idag.

Idag "horade" jag ut min själ rejält. Jag och mina syskon var och käkade och råkade få syn på Håkan Hellström som tydligen ska spela här ikväll. Tankegångarna gick i huvudet, borde jag ta ett kort ihop med honom, 2000-talets autograf. Det är ju ändå en av Sveriges bästa artister med ungefär 200 hits?! Tror inte det va.......... 
Men det blev inte så, jag gick aldrig fram och bad om ett foto. Ändå sitter jag här och skäms. Men inte för att jag inte gick fram och fråga, nej nej, utan för att jag tänkte tanken att gå fram och fråga! Jag tänkte alltså sälja min själ så billigt till djävulen! Undrar om gud nånsin förlåter mig för att jag syndat, får nog dra några rapp med repet över ryggen på mig själv.

Jag och min bror har som grej att ta kort ihop med lite kändisar som vi ser. Men jag insåg snabbt att vi måste få lite nivå på det hela. Vi satte ju höjden när vi fotade oss ihop med systrarna kallur, ja menar, dom har ju iaf dejtat pim-pim och snubblat bort ett os-guld! Vad fan har Håkan gjort då? Jo han har väl lyckats skapa sig ett gott rykte i kulturSverige om han har "så bra texter" och att han är så mycket glädje. Totalt tondöv kan man alltså få så mycket fans?!

Jag ska tala om vad håkan är, håkan är mode. Håkan har inte gjort några klassiker låtar. Håkan kommer aldrig göra några klassiker. Men håkan är mode för människor i Sverige! Det är mode att vara lite kulturell idag, det är mode att vara lite festival, det är mode att gilla Håkan. Håkan gjorde så att "poppiga" människor går runt med snusnäsdukar, sjalar och hattar i Sverige och tror att dom är musik-kännare. Så jag kan ändå ge lite cred till håkan för hans egentliga affärsIdé verkar gå hem hos många vilsna själar.....

Jag är ledsen, mina vänner, men på Nöjes ikväll är det tyvärr många vilsna själar ute och tror dom är musik-kännare.  Jag vet att alldeles för många av mina vänner ska dit, jag klandrar dom inte, ja menar, alla andra är ju där.....En glädjekonsert och ni kommer säkert ha jätte kul, det hoppas jag ni har. Men jag skulle kunna skicka en lista på grejer ni skulle kunna lagt era 250 spänn istället på.... för kom aldrig och säg att ni var där för musiken, för om ni var det, då har ni betalat ett rejält överpris. Jag kan tycka att all ni som går dit borde bjudas på 3 drinkar i det priset för hur faan har man mage att ta ut 250 spänn för håkan. Hur mycke tar dom betalt när riktiga artister uppträder? Vart är världen på väg......
 




Ps. Skriv på ni som tycker Håkan borde få Procent av HM's popmode försäljning.Ds

// V

Kommentarer
Postat av: Börje

"ta mig till kärlek" och "ge mig nåt som tar mig någostans" killen frågar ju öppet efter knark och ingen bryr sig. han ligger i spetsen för samhällets förfall!

2008-10-31 @ 16:58:59
Postat av: Emelie

ABSOLUT! jag skriver på. børje ær ute och cyklar. det ræcker att gå på en håkan-konsert och dær har du 80% av H&Ms årsvinst.

2008-10-31 @ 20:18:11
URL: http://emeliemajalinnea.blogg.se/
Postat av: Julia

boda borg va kul kul !

2008-11-01 @ 00:07:31
URL: http://balloffire.blogg.se/
Postat av: Anonym

I falun kostade det 375...

2008-11-01 @ 00:16:44
Postat av: // V

Haha ja det kan jag tänka mig.

Vaa?!! Tog dom 375 spänn... och folk köpte det? Man blir då inte förvånad, ja mena, folk trodde ju på 30-talet att tyskarnas ekonomiska kris var judarnas fel. Så 375 spänn för håkan är ju bara ett av alla livets mysterier......

2008-11-01 @ 01:05:41
URL: http://ambivalentapojkar.blogg.se/
Postat av: Fia&emelie

Händer det något i helgen eller =) ska du festa ?

2008-11-01 @ 10:41:16
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Kingen

Djupt skrivet the pimp.. Jag vet ialla fall att för de där 250 spännen hade jag gått med i några av dina abonemang istället;)

2008-11-01 @ 10:45:40
Postat av: Fia&emelie

Händer det något i helgen eller =) ska du festa ?

2008-11-01 @ 11:22:13
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja livet är en fest så det är ju varje dag det för oss på ambivalenta

2008-11-01 @ 20:39:58
URL: http://ambivalentapojkar.blogg.se/
Postat av: Totti

Hoppas detta är det första och sista jag ser av Håkan på denna blogg, han måste bort härifrån på stubben för allas bästa. När jag ser eller hör eländet så mår jag riktigt dåligt i dagar, spyr rakt ut när jag hör hans så allmänt hyllade skit till musik i radion. Finns det överhuvutaget plats för sådan smörja i statlig finansierad radio? Jag vet att det går bra att stänga av, men va faan det är ju inte alltid man kan det eller hinner. Sen beträffande hans så kallade mode...ja inte vet jag om han är så jävla trendig? Ser han alltid i sina dumma hattar, men jag tycker han kan ha sin skepparkostym på sig året om och hålla sig i Gbg punkt slut!



Ps. För er info så rullar dokumentären om Joe Strummer på canal+ för tillfället, det är bästa botemedlet jag kan komma på mot Hellströmsjukan.

2008-11-03 @ 12:38:06
Postat av: Anonym

OCh lika som ni tycker det är "mode" att gilla HH, så verkar det på vissa håll kännas häftigt att gå emot och ogilla honom. Fet chans att det håller i sig i nästan tio år liksom, modefreaksen borde isåfall ha tröttnat för längesen. Hockeypojkar ska uttala sig om det de kan, det vill säga klubbor och kissbomber och jeans instoppade i strumporna. INte musik och kultur som de, bevisligen, förstår mycket lite om.

2008-11-03 @ 17:15:16
Postat av: svar till anonym

Det är väl bra att våga stå för sin åsikt, alltförmånga vänder kappan eftervinden. Det här handlar inte om att vara "häftig" på något sätt, vi uttrycker bara våra tankar. Om du gillar eller ogillar det skiter vi högaktningsfullt i. Kanske ska du försöka ta inlägget med en nypa salt och försöka se komiken i det hela. Överallt, runtomkring oss finns det vilsna människor som gör allt för lite gemenskap, att vara lite "poppig" blivit ett mode som många kan identifiera sig med. Förmodligen råkade vi träffa en öm punkt, inlägget var inte personligt riktat till dig. Eftersom vi utövar sporten, ishockey är vi experter på dessa tre områden. Hör av dig snarast för mer information! Så kanske du kan bli vår kulturexpert som lär oss allt om kulturens fina värld. Hoppas att du hinner med detta mellan alla rödvinskalas, demonstrationer och försök att värva folk till svenska kommunist partiet. Säg inte att du även är stolt ägare till en palestinasjal? Då har du uppnåt alla mina fördomar kring pop-vänstern!

2008-11-03 @ 18:06:21
URL: http://ambivalentapojkar.blogg.se/
Postat av: und

Håkan Hellström är ju inte ens en uttalat politisk artist. Vill du kasta smuts på vänstern (vilket jag kan anse vara befogat) så vänd dig till Dr Kosmos publik.

2008-11-03 @ 18:59:59
Postat av: svar till und

Vart(anser du är befogat)säger vi att håkan är en politisk artist? Vi frågar personen ifråga om denne infriar våra fördomar om hur kulturella "popvetare" är. Vi har ingen aning om vart håkan står politiskt och jag hoppas ingen i hela landet bryr sig om vart han står heller. Men du lyckades läsa det till ett sätt som kändes kränkande vilket gjorde dig upprörd. Tycker nog du ska vända till speciallärarens publik på skolan så du kan få lära dig läsa en text. Lilla landet lagom Sverige har ännu ett bevis på en medborgare som inte kan ta någonting med glimten i ögat.

2008-11-04 @ 21:25:34
URL: http://ambivalentpojkar.blogg.se/
Postat av: Elin

skulle gissa på att håkan står på vänsterkanten, eventuellt miljöpartiet. Jag gick dit för musiken, det hade vart värt 375 kr också! Jag tycker verkligen att Håkan Hellström är en väldigt bra musiker. Han kommer bli en legend i sverige, han blir ju bara bättre och bättre!

2008-11-07 @ 16:53:29
Postat av: //V

Okej Elin, du gick dit för musiken, jättebra. Men du kan inte mena att du hade velat betala 375kr för att se det? Om han nu är vänster som du påstår, finner jag det mycket märkligt att han som artist tar ut 275 kr för sin konsert. Men jag antar att han är lite utav en salongskommunist som övriga hälften av världens artister. Vill gärna ha fina "alla ska ha det lika" åsikter och vara med och skänka pengar till olika organisationer, men att dom åker runt i privatjet och kastar ut pengar på Lyxvillor här och där och ja rent ut sagt tjänar mer pengar än 99,9% av världens befolkning, det verkar vänstern ha skygglappar för.

2008-11-11 @ 10:07:40
URL: http://ambivalentapojkar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0