Linda Rosing vill inte vara ensam längre - vi ska göra vårt...

Nu ska tydligen, våran egen favorit, Linda Rosing ha ett tv-program som heter ”Den rätte för Linda” och kommer tydligen visas i Kanal 5 i vår. Att ens detta får vara med på aftonbladet.se är ju pinsamt bara det, jag skulle veta vem som egentligen bryr sig!? Ett förslag är att vi kanske skulle kunna samla ihop alla liknande "nyheter" och lägga dom under ett gemensamt domännamn. Kanske skulle det kunna gå under namnet, låtsasnyheter.se eller liknande. Man blir ju förfan mörkrädd!!

Nu till det viktiga. Eftersom det finns insamlare till frälsningsarmén, rädda barnen och liknande tänker vi på ambivalentapojkar göra detsamma. Vi ska ge oss i land och rike, med insamlingsbössor där män kan lägga i ett foto på sig själv samt namn och telefonnummer. Vi kommer även att följa upp och rekommendera de vi anser lämpade för ett förhållande med Linda, det kan ju med andra ord inte vara en helt normalfungerande människa... Vi på ambivalenta ska göra vårt för att du, Linda, ska bli en lycklig kvinna i vår.

Här ser vi ju klart och tydligt att hon är duktig på matlagning, hennes framtida kille kan därmed vara lugn. Hon uppfyller också en av de egenskaper vi på ambivalenta har efterfrågat i vår följetång, The Ultimate Woman, matlagningen. Bilden är lånad från Lindas egen blogg http://www.hanky.se/LindaRosing.

//F

Kommentarer
Postat av: David

kan inte vi intresserade mejla er också?

2008-10-19 @ 22:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0