Bloggtjejer 2009

Jaha nu har man råkat slösurfat och halvt horat ut sig genom att läsa lite bloggar AV bloggtjejer FÖR bloggtjejer. Och man märker ju direkt en röd tråd alla dessa bloggtjejer håller sig till. Förutom att allt ska vara så jävla Fashion, awesome, perfect osv.....så tror dom själv att dom är så jävla unika. Dom bygger upp en liten historia om sitt liv, som så mycket som möjligt ska likna sarah jessicas! Det dom glömmer här är att det sitter 2 miljoner till svenska tjejer och skriver liknande blogg. En så kallad fashion/mode/inredning/design/photo- helt jävla fucking awesome blogg helt enkelt.
Man blir nästan chockad av tjejerna då dom verkligen tror att dom är någon form av modeguru i sin närmaste krets. Och så fruktansvärt jävla unik, för har man koll på mode, då är man något. Och inte nog med det, man är även snyggast i hela världen. Efter att ha "photoshoppat" sönder hela bilden man tog emot spegeln lägger man ut ett montage av något som man kan tro är världens snyggaste tjej. Hur många "världens snyggaste tjej" finns det därute då?!
Sen undrar vi vad upphov till anorexi och självmord är, kanske skulle kolla bloggar.......

Fast frågan är om inte tjejerna som tror att dom sitter inne på en liten inredningsutbildning gör mer ont?! Dom knäpper bilder på sitt rum/lägenhet och visar hur fint dom har det. En fråga där, hur svårt är det att vara låtsasinredare idag och tro man kan nåt?! Inte så jävla svårt. Allt ska gå i vitt och det går att få allt färdiginrett från ikea om man vill. Så egentligen för att läsa deras bloggar kan man lika gärna besöka Ikeas hemsida, men det är klart, då får du ju inte dom roliga svengelska texterna under som beskriver hur "Awesome" deras inredning och liv är.

Nej tjejer, ikväll tar ni och öppnar en chipspåse och skiter i den där powerwalkingen så ni får känna att ni lever! Var er själva förihelvete! Ni kan bättre och ni vet det! Låt aldrig behovet av bekräftelse från andra människor ta över.

//V

Kommentarer
Postat av: Anonym

oj vad du är arg!

2009-02-04 @ 16:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0