Hoffmaestro.

Lyssnar på Hoffmaestros nya skiva, skanka-a-nånting eller vad fan den heter. Den första låten heter "to Hype for the Radio" coh det är egentligen en samling av deras mellanspel på alla konserter. Tycker det är intressant namnval, en hype är verkligen vad detta band är, som aldrig verkar ta slut.
Ja, det är ett jävla drag på deras konserter, men det var det för 4 år sen också. med precis samma material och mellansnack som nu.
Folk skriker på krogen när de spelar highway man, och börjar klappa och sjunga med. Jag ser dock även att kanske 1 minut in i låten så tröttnar alla och inser att det inte är så jävla bra. men kompisarna tycker det är bra... då måste man ju tycka det.
Lyssna på den nya skivan, varenda låt har man hört förut.
Jag diskuterade detta med en kille samma kväll som de spelade på Grönan, kommentaren om vad folk verkar tycka blev det "de måste vara världens bästa band"

Sen snacka om säsongsbaserat band. Ska de verkligen släppa en skiva på hösten? vem fan vill höra detta när det blir grått och kallt ute. nej då vill man ha en lugn Håkan eller möjligtvis någon jazzigt.

Den bästa låten som de har, som även är mest musikalist enligt mig är "young dad". men den spelar de inte ens live.

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0